Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

Представљање припремног пројекта за увођење аутоматизованог извозног и увозног поступка изазвало је пажњу медија о чему говори и прилог емитован у Дневнику 2 РТС чији је аутор новинарка Ружица Врањковић. Вест о томе преузета је са сајта РТС.
 
преузето са РТС

даље

Пројекат под покровитељством ЕУ, вредан готово 1,5 милион евра, намењен припреми за увођење аутоматизованих поступака увоза и извоза која је од суштинске важности за унапређење пословања Управе царина, свечано је 21. фебруара 2018. године представљен у Привредној комори Србије.

даље

Поводом 180 година од успостављања дипломатских односа између Русије и Србије у Скупштини града Београда је 21. фебруара 2018. године одржан скуп „Како пословати са Русијом и чланицама Евроазијског економског савеза“, у организацији МНГ Центра и Балканске креативне групе, уз подршку Фонда јавне дипломатије А. Горчаков при Министарству спољних послова Руске Федерације.

даље

Царински службеници су 20. фебруара 2018. године у царинској испостави Пошта Београд задржали пошиљку у којој се налазила кутија пуна плесни.

даље

Цариници су 14. фебруара 2018. године на граничном прелазу Прешево, на улазу у земљу, запленили преко 90 боксова цигарета.

даље

Царински службеници су 18. фебруара 2018. године, на излазној страни граничног прелаза Градина, запленили око 50.000 непријављених евра, које је путник у аутомобилу држао у спољашњем џепу јакне.

даље

Обим сиве економије је мањи него пре пет година, међутим, она чини готово 15% БДП-а, показује анализа „сива економија у Србији 2017“. О овоме се расправљало на Трећој националној конференцији Владе Србије и привреде „Излаз из сиве економије“, одржаној 20. фебруара 2018 године. На панелу, којем су присуствовали премијерка Ана Брнабић, ресорни министри и представници стручне групе Координационог тела за сузбијање сиве економије, учествовали су и представници Управе царина.

даље

Цариници су 17. фебруара 2018. године у сарадњи са полицијом на граничном прелазу Прешево запленили преко два килограма марихуане.

даље

Царински службеници су 16. фебруара 2018. године у сарадњи са полицијом, на улазној страни граничног прелаза Хоргош, запленили 16 непријављених акумулатора за „харли дејвидсон“ моторе.

даље

Царински службеници су 15. фебруара 2018. године, на Терминалу Градина, због сумње у повреду права интелектуалне својине познатих брендова задржали око 200 килограма текстилне робе и обуће.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

250 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина