Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

Семинари



Najvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

Дан царинске службе Србије и ове године обележен је хуманитарном акцијом добровољног давања крви „Цариници за Србију“.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 24. маја 2018. године, на излазу граничног прелаза Градина, спречили кријумчарење скоро 3.000 паклица цигарета које је возач крио у специјално израђеном бункеру у поду аутомобила.

даље

Цариници су 25. маја 2018. године, током дубинске контроле на аутопуту Београд – Ниш, у камиону са приколицом за превоз курирских пошиљки открили товар у коме се налазила велика количина гардеробе и парфема сумњивог порекла, као и разни непријављени уређаји, попут косилица за траву и бушилице.

даље

гостовање у емисији ''Ново јутро'' ТВ Пинк

Заменик директора Управе царина Веселин Милошевић је гостујући у Јутарњем програму ТВ Пинк 23. маја говорио о значају Светске царинске организације која окупља преко 180 царинских администрација, истовремено указујући на чињеницу да и у једној таквој организацији има политичких притисака који могу да наруше њену основну функцију.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 22. маја 2018. године, на улазу граничног прелаза Хоргош, у два наврата спречили кријумчарење женске гардеробе за летњу сезону.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 22. маја 2018. године, на излазу граничног прелаза Бачки Виногради, запленили скоро 550 паклица цигарета без акцизних маркица сакривених у резервоару аутомобила.

даље

Цариници су 21. маја 2018. године приликом контроле пошиљака пристиглих из Суботице у магацин курирске службе у Шапцу открили телевизоре, суплементе за бодибилдинг и камагру страног порекла, трговачког карактера, без документације о плаћеним дажбинама.

даље

гостовање на Студију Б
 
Како ради наша царина у поређењу са страним администрацијама и где је место Србије у Светској царинској организацији, била је тема јутарњег програма Студија Б 19. маја 2018. године. Тим поводом је гост у студију био заменик директора Управе царина Веселин Милошевић.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 19. маја 2018. године, на улазу граничног прелаза Хоргош, спречили кријумчарење рачунарских компоненти вредних нешто више од 4.500 евра.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 18. маја 2018. године, на излазу граничног прелаза Градина, запленили скоро 100.000 непријављених швајцарских франака.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

250 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина