Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

Да су цигарете увек интересантне за кријумчарење, показује и јучерашњи случај забележен на прелазу Градина, када су цариници у сарадњи са полицијом запленили више од 2.000 паклица ове акцизне робе.

даље

преузето из новосадског "Дневника"
 
 
Да кријумчарење заштићених животиња не јењава показују и резултати међународне операције „Тандерболт”, коју је организовао Интерпол, када су на подручју Панчева и Новог Сада током протекле недеље заплењена два кајмана, четири игуане, више врста питона, камелеон и примерак колумбијске бое... 
 
На који начин Управа царина приступа овом проблему било је речи у тексту "Дневника" из Новог Сада, који је био тема викенд издања.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 12. јуна 2019. године, на излазној страни граничног прелаза Градина, спречили кријумчарење готово 25 килограма ектазија, који је био сакривен у поду једног аутомобила.

даље

Цариници су 12. јуна 2019. године, на граничном прелазу Ватин, спречили једног возача камиона да у чарапи коју је носио на себи, из земље изнесе 25.000 непријављених евра.

даље

Цариници су 12. јуна 2019. године око поднева, у сарадњи са полицијом, спречили кријумчарење готово 33 килограма марихуане на улазу граничног прелаза Прешево.

даље

Цариници су, пружајући асистенцију полицији, 11. јуна 2019. године у Ковину запленили 3.000 литара кријумчарене нафте која је пронађена у приколици једног комбија.

даље

преузето из листа „Блиц“

 

Како преноси „Блиц“, сарадњом Управе царина и граничне полиције откривено је скоро 6,5 кг хероина у специјално израђеном бункеру аутомобила држављанина БиХ који је пре неколико дана ухапшен на граничном прелазу Бадовинци ка Србији.

даље

Низ девизних прекршаја на прелазу Градина започет протеклог викенда се наставља, па су тако  цариници у сарадњи са граничном полицијом 10. јуна 2019. године, на излазу из земље спречили кријумчарење непријављене готовине у износу од преко 50.000 евра скривене испод седишта.

даље

Интервју Милоша Томића, в.д. директора Управе царина за магазин Diplomacy & Commerce
 
 
Све италијанске компаније у Србији су извозно оријентисане, па је то била једна од тема за разговор са Милошем Томићем в.д. директором Управе царина Србије, а било је речи и о увозно - извозним процедурама, прописима и сарадњи са италијанским колегама.

даље

прилог из емисије ТВ Прва "Јутро са Наташом"

 

Зашто се на испоруку пошиљке из иностранства некада дуго чека, у емисији „Јутро са Наташом“, емитованој 8. јуна 2019. на ТВ Прва, објаснио је Владимир Кнежевић, шеф царинске испоставе Пошта Београд.

 

 

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

570 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина