Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

Цариници су 22. августа 2019. године, на граничном прелазу Градина, задржали  више од четири тоне сумњиве гардеробе и запленили 14.000 непријављених евра.

даље

Преузето са агенције Танјуг
 
Од понедељка 26. августа први пут ће на једном граничном друмском прелазу прве категорије, Прешево-Табановце на Коридору 10, заједно у истој „канцеларији“ радити српски и македонски цариници и полицајци. Заменик директора Управе царина Веселин Милошевић рекао је за Танјуг да је то још један доказ спремности Републике Србије да ради на смањењу нецаринских баријера у региону, као и на свему што је одваја од оних који спречавају трговину, промет људи и капитала.

даље

преузето из Новости
 
Од понедељка почиње да ради интегрисани гранични прелаз између наше државе и Северне Македоније

даље

У Скопљу је 20. августа 2019. године потписано пет протокола у вези са спровођењем Споразума о заједничкој контроли на прелазу Прешево-Табановце, чија би примена требало да почне за мање од недељу дана.

даље


Цариници су у сарадњи са полицијом 19. августа 2019. године, на излазној страни граничног прелаза Батровци, спречили кријумчарење више од пола килограма златног накита, чија је вредност процењена на више од 1,6 милиона динара.

даље

прилог у вестима ТВ Коперникус
 
Покушај кријумчарења скупоцених сатова, али и девиза, је у послење време тренд са којим се сусрећу цариници на граничном прелазу Аеродром „Никола Тесла“. Међутим, поред професионалних кријумчара, неки грађани то постају и из незнања, оценила је шеф овог граничног прелаза, Бранка Поповић у прилогу емитованом у „Информеру“ ТВ Коперникус.

даље

преузето из Новости
 
Екипа Новости посетила је суботички тим за сузбијање кријумчарења на Хоргошу. Како се цариници боре са кријумчарима и како су често у ситуацији чак и да спасавају животе људи, како на свом послу, тако и ван њега испричао има је њихов домаћин Милан Павковић, цариник и професионални ронилац.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 19. августа 2019. године, на улазној страни граничног прелаза Батровци, у једној мушкој торбици пронашли више од 280.000 непријављених евра.

даље

гостовање на РТС-у Вељка Кондића, шефа Речне екипе 
 
Око 255 тона кријумчарене нафте заплењено је само прошле године, а о томе колико су кријумчарења честа и којим се триковима кријумчари служе, за Јутарњи програм РТС-а говорио је шеф речне екипе Управе царина Вељко Кондић.

даље

Цариници су 17. августа 2019. године на пункту Мердаре, у сарадњи са полицијом, спречили покушај кријумчарења деветогодишње девојчице са територије АП КиМ у Немачку.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

570 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина