Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

Цариници су 20. октобра 2017. године на граничном прелазу Градина, на излазу из земље, запленили готово 50.000 непријављених швајцарских франака.

даље

Цариници су у сарадњи са граничном полицијом, 20. октобра 2017. године, на прелазу Градина, у року од 45 минута код тројице путника пронашли и запленили мање количине марихуане и хашиша скривене у доњем вешу.

даље

Царински службеници су 19. октобра 2017. године, око 17:30 часова на царинском пункту Мердаре, у сарадњи са полицијом, запленили око 11 килограма марихуане.

даље

преузето из Блица
 
За неверицу
Где су све цариници откривали кријумчарену робу

даље

преузето из НС Дневника
 
Царинска служба Србије ће почетком наредног месеца постати богатија за два нова службена пса који ће бити специјализовани за откривање шверцованих цигарета

даље

Цариници су 11. октобра 2017. године, захваљујући заједничкој сарадњи са безбедносним и контролним службама, у дубинској контроли запленили више од 2.500 боксова цигарета.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 12. октобра 2017. године на граничном прелазу Шид, на излазу из земље, спречили пет мигранта да илегално пређу границу скривени у товару текстила.

даље

Цариници су 10. октобра 2017. године на граничном прелазу Градина, на основу информације добијене од БИА, у сарадњи са полицијом запленили преко 1,7 килограма таблета екстазија.

даље

преузето из Илустроване политике
 
Цариници се свакодневно суочавају са најразличитијим покушајима кријумчарења, а последњих година у експанзији је и шверц антиквитета који се у свету убраја међу најпрофитабилније и заузима четврту позицију после трговине дрогом, оружјем и људима

даље

репортажа агенције Танјуг
 
Џекс, шест година стар црни лабрадор, службени је пас, специјализован за откривање наркотика и један је од четири пса Управе царина, тренираних да открију недозвољену робу.

даље

 


Крените спремни на пут
  


250 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина