Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

 

Поводом одлуке о отварању Поглавља 29 посвећеног царинској унији, донете на шестој Међувладиној конференцији у Луксембургу, Милош Томић, директор Управе царина каже, да то за институцију на чијем је челу представља велику шансу да унапреди и модернизује пословање, али да је превасходно реч о великом кораку за националну економију.

даље

Цариници су 17. јуна 2017. године на граничном прелазу Прешево приликом излазне контроле запленили 130.000 непријављених евра.

даље

преузето из Дневника
 
Суботње издање листа "Дневик" доноси текст о кријумчарењу антиквитета и значају Управе царина као карике у откривању покушаја изношења уметничких дела и антиквитета ван граница Србије, ради даље продаје на илегалном тржишту.  

даље

Европска унија је 15. јуна 2017. године у Бриселу потврдила одлуку да Србија отвори два нова поглавља у приступним преговорима.

даље

На царинској испостави Пошта Београд успостављен је уобичајени режим рада на царињењу поштанских пошиљака.

даље

Преузето из данашњих Новости
 
Шверцована и фалсификована роба све чешће се транспортује поштанским пошиљкама - тема је текста објављеног у дневном листу Новости, за који је саговорник био Иван Рибаћ, начелник у Одељењу за сузбијање кријумчарења Управе царина...

даље

Цариници су 13. јуна 2017. године спречили покушај да се у Србију унесе непријављен ручни сат чија је вредност око четири и по милиона динара.

даље

Цариници су 14. јуна 2017. године на контролном пункту Мердаре спречили да више од 120.000 евра буде прокријумчарено на АПКиМ.

даље

Цариници су прошле недеље, за само три дана, спречили илегалан прелазак границе двадесет тројице миграната, углавном из Авганистана.

даље

преузето из листа ''Политика''
 
Насловна страна Политике у данашњем броју доноси текст о кријумчарењу антиквитета, чији се наставак налази на страни 9. Текст је објављен у штампаном и дигиталном издању, као и на Политикином web-порталу.

даље

 


Крените спремни на пут
  


250 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина