Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

Фото Драган Кујунџић, агенција Танјуг
 
У оквиру посете премијера Руске Федерације Дмитрија Медведева Србији, 19. октобра 2019. године у Палати Србија потписана су и два документа којима ће сарадња две царинске администрације бити интензивирана.

даље

Цариници су 17. октобра 2019. године, у сарадњи са полицијом, на контролном пункту Мердаре запленили  преко 26 килограма марихуане, две пушке, пиштољ, 400 метака за аутоматску пушку, три оквира пиштољске муниције, самострел, две радио станице, двоглед, нож, око четири килограма резаног дувана и 315 паклица различитих цигарета.

даље

Од почетка 2019. године цариници су спречили преко 1.150 миграната да илегално, сакривени у приколицама камиона, пређу границу. Само на прелазу Хоргош 440 људи осујећено је у таквом покушају, а неколико случајева када су их цариници проналазили полуонесвешћене и скоро смрзнуте показује да су они спремни да ризикују и живот, не би ли се домогли неке од западноевропских земаља.

даље

Београд је 16. октобра 2019. године био домаћин редовног састанка Пододбора за трговину, индустрију, царине и опорезивање, који је због области које покрива изузетно значајан у процесу приступања Европској унији.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом приликом улазне контроле на граничном прелазу Хоргош, 12. октобра 2019. године, спречили кријумчарење готово 600 таблета седатива „лоразепам“.

даље

гостовање Веселина Милошевића на РТС
 
На трилатералном састанку у Новом Саду потписана је Декларација о слободном протоку робе и грађана између Албаније, Северне Македоније и Србије. Гостујући тим поводом у Јутарњем дневнику РТС-а заменик директора Управе царина Веселин Милошевић је, између осталог рекао, да очекује да ће се тим документом омогућити путовање само уз личну карту, као и несметан пролазак услуга, капитала и радне снаге.

даље

Потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић, министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић и министар спољних послова и трговине Мађарске Петер Сијарто отворили су 11.октобра 2019 године нови гранични прелаз Рабе- Кубекхаз између Србије и Мађарске, а отварању је присуствовала и делегација царинарнице Суботица.

даље

Привредна комора Србије је у сарадњи са Кабинетом председнице Владе Републике Србије 11. октобра 2019. године организовала још један сусрет својих чланица и представника државних органа како би се пронашло решење за дуга задржавања у теретном друмском саобраћају.

даље

Цариници су на граничном прелазу Градина 10. октобра 2019. године у сарадњи са полицијом, запленили 12.000 паклица цигарета „виктори“ и „марлборо“ са бугарским акцизним маркицама.

даље

ЈП Путеви Србије је најавило радове који ће се одвијати на излазној траци граничног прелаза Шид, па ће тако до краја године камиони који се из правца Шида упуте ка граничном прелазу бити преусмеравани на граничне прелазе у близини.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

570 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина