Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

Цариници су 18. септембра 2017. године, током дубинске контроле магистралног пута Рашка – Краљево, у два поштанска комбија пронашли преко 1.000 одевних предмета и обуће за које се сумња да повређују право интелектуалне својине.

даље

Цариници су током дубинске контроле магистралног пута Нова Варош – Ужице, у близини места Кокин Брод, запленили велику количини средстава за потенцију, и на тај начин спречили илегалан и законом забрањен промет стимулативним средствима.

даље

У Управи царина 14. и 15. септембра 2017. године одржан је 3. састанак Радне групе за спровођење Протокола о сарадњи у олакшавању поступка царињења, у којој учествују представници кинеске, мађарске, македонске и српске царинске администрације.

даље

Цариници су вршећи контроле у различитим деловима земље спречили укупно 42 миграната у намери да илегално пређу границу.

даље

Цариници су 13. и 14. септембра 2017. године на граничном прелазу Градина, на излазу из земље, запленили преко 70.000 непријављених евра.

даље

Цариници су 9. септембра 2017. године на граничном прелазу Српска Црња, а на излазу из земље, спречили покушај кријумчарења готово 1500 боксова непријављених цигарета марки ''Marble'' и ''Ashima'' без акцизних маркица.

даље

Цариници су 8. септембра 2017. године, , на граничном прелазу Батровци спречили унос непријављених девиза у износу од преко 180.000 евра.

даље

На улазној страни граничног прелаза Хоргош, пре неколико дана, цариници су открили камион пун опреме која се користи у златарском занату.

даље

У дводневној посети Управи царина од 5. до 6. септембра 2017. године боравила је делегација царинске администрације Руске Федерације, што је допринело сагледавању начина рада обе администрације и примене правила о пореклу робе према Споразуму о слободној трговини. Захваљујући овој и сличним посетама отварају се могућности за квалитетнију сарадњу царинских служби.

даље

Цариници су 1. септембра 2017. године, на Терминалу Прешево, контролом воза који саобраћа на релацији Солун – Београд, спречили покушај кријумчарења готово 10 килограма резаног дувана.

даље

 


Крените спремни на пут
  


250 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина