Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

Цариници су у сарадњи са полицијом 15. маја 2019. године, на улазној страни граничног прелаза Хоргош, у два наврата спречили кријумчарење робе чија је укупна вредност готово три милиона динара.

даље

Цариници су 16. маја 2019. године у сарадњи са полицијом на граничном прелазу Прешево спречили кријумчарење готово 16 килограма марихуане.

даље

Цариници су 12. маја 2019. године, на улазној страни граничног прелаза Батровци, пронашли готово 36.000 евра сакривених иза волана аутомобила.

даље

Цариници су у сарадњи са службеницима ПУ у Шапцу, 9. маја 2019. године, у селу у непосредној близини тог града открили још један ''сиви'' погон за производњу нелегалног дувана, након чега је заплењено око 200 кг дувана, као и машине неопходне за поступак производње.

даље

Покушаји  миграната да се у товарима камиона илегално пребаце преко границе не јењавају, о чему говори и податак да је од почетка године у том покушају осујећено готово 600 особа, а само током маја месеца било је више од 40 случајева.

даље

Цариници су 7. маја 2019. године, на излазној страни граничног прелаза Хоргош 2, спречили кријумчарење око 400 паклица цигарета које је царински пас открио у командној табли аутомобила.

даље

Овогодишња Ноћ музеја 18. маја широм Београда спремна је да дочека на хиљаде љубитеља музеја, галерија и бројних других здања богатих причама за памћење, а царинска служба Србије по први пут учествује на тој манифестацији са изложбом под називом „Границе (не)могућег – приче са царине“.

даље

преузето из листа „Блиц“

 

У данашњем издању листа „Блиц“ објављен је интервју са Милошем Томићем, директором Управе царина Србије, у коме је поред осврта на прошлогодишње изузетне резултате наплате наглашена неопходност аутоматизације свих граничних и царинских процедура како би чекања на границама заувек постала део прошлости. Цео текст интервјуа погледајте у наставку.

даље

Цариници су 24. априла 2019. године, у сарадњи са полицијом, спречили кријумчарење преко 340 килограма марихуане скривене у крову једне хладњаче.

даље

Добра вест за све путнике који српску границу прелазе данас је да пред Васкрс у путничком промету нису забележена задржавања дужа од сат времена.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

570 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина