Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

Цариници су у сарадњи са полицијом током ноћи 18. јануара 2018. године на граничном прелазу Хоргош, спречили кријумчарење уређаја за производњу криптовалуте биткоин и опреме за узгој марихуане.

даље

преузето из НС Репортера
 
Милош Томић на место директора Управе царина Републике Србије  дошао је у октобру 2013. Од тада је урађено много на спречавању како кријумчарења робе тако и нелегалних прелазака граница миграната. Најважније је да је побољшана наплата дажбина, што се види у републичком буџету, истиче Томић.

даље

преузето из емисије РТС ''Ово је Србија''
 
На граничном прелазу Хоргош, цариници су и током празничних дана запленили веће количине наркотика. Шта се све покушава прокријумчарити преко најфреквентнијег граничног прелаза са Мађарском, и на који начин?

даље

Цариници су 17. јануара 2018. године, на наплатној рампи у Врчину, у товарном делу пристиглог камиона открили тројицу илегалних миграната.

даље

Царински службеници су 15. јануара 2018. године, у царинарници Шабац, запленили готово 600 килограма непријављене обрађене коже.

даље

Цариници су 13. јануара 2018. године, у дубинској контроли на магистралном путу Рашка – Краљево, запленили чак 1.500 килограма брикета за наргиле.

даље

преузето из Политике
 
Кријумчарење преко граничних прелаза губи класичан облик скривања робе: методе постају перфидније, а шверцери своје прљаве послове све више крију у фалсификованим папирима и лажирању података у документацији.

даље

преузето из Блица
 
Цигарете, гардероба, лекови, дрога... само су део онога што шверцери покушавају да прокријумчаре у Србију. Међутим, у њиховим намерама заустављају их цариници тамо где их нико не очекује. Насред аутопута.

даље

Заједничком акцијом царине и полиције 12. јануара 2018. године у поподневним часовима,  на излазу граничног прелаза Келебија, откривен је товар од 16 килограма марихуане, само два дана након сличне заплене на Батровцима.

даље

Царински службеници су 11. јануара 2018. године око 22.30, на аеродрому Никола Тесла, запленили осам скупоцених сатова опточених рубинима чија је вредност процењена на преко 300.000 долара.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

250 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина