Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

У непосредној близини излаза граничног прелаза Градина, 15. марта 2019. године, спречен је покушај кријумчарења импозантне количине марихуане, тешке око 1,1 тону. Поменута количина дроге највећа је количина икада заплењена у једном маху на нашим граничним прелазима.

даље

преузето из Новости
 
После само месец дана од када Управа царина на готово сваки камион који уђе у Србију, ставља локатор за праћење возила, уништено је 72 ова апарата! Неки су покидани, неки бачени у воду, али је сигурно да ће против свих возача камиона бити покренути прекршајни поступци! И док се део превозника жали да су монтажа и демонтажа локатора додатно створиле гужве на граничним прелазима и царинским испоставама, у Царини кажу да су колоне биле и пре локатора.

даље

преузето из Политике
 
До 10. марта ове године заплењено је 250.000 илегалних медикамената чиме је већ премашена количина одузета током читаве прошле године...

даље

Цариници су 16. марта 2019. године на Хоргошу, у сарадњи са полицијом, запленили 2.000 паклица кријумчарених цигарета.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 16. марта 2019. године на граничном прелазу Градина спречили да из земље буде изнето 100.000 непријављених евра.

даље

Од вечерас, 16. марта у 22 часа, до сутра увече, 17. марта у 22, на снази ће бити одлука мађарских органа о забрани транзита на територији Мађарске.

даље

Електронски локатори, новоуведени систем за праћење товара робе којим се директно утиче на неповредивост садржаја пошиљке, гарантују већу безбедност и драстично смањују могућности за кријумчарење, а тврдње да њихово постављање узрокује додатна  задржавања на прелазима потпуно су неутемељене.

даље

гостовање на Студију Б
 
Да је и те како могуће спојити бављење спортом са успешном професионалном каријером, својом животном причом потврђује Иван Рибаћ, некадашњи боксерски репрезентативац, данас помоћник директора Управе царина у Сектору за људске ресурсе, део је најаве данашњег госта у емисији „Јутро са Сањом“ на Студију Б.

даље

преузето са портала Тањуг
 
Постављање електронских локатора за праћење товара робе не изазива додатно задржавање на граничним прелазима, саопштила је Управа царина. Како је наведено, најчешћи узрок гужви на прелазима је успорени темпо рада пограничних органа суседних земаља на који царинска служба Србије не може да утиче.

даље

На граничном прелазу Шид синоћ је око 18 часова спречен покушај тројице миграната да илегално пређу државну границу захваљујући новоуведеном систему за праћење товара робе, тзв. електронском локатору.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

570 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина