Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

Цариници су 25. јула 2017. године, на граничном прелазу Градина, осујетили два покушаја страних држављана да из Србије илегално изнесу готово 240.000 евра.

даље

Цариници су у две контроле на граничном прелазу Градина, спречили троје страних држављана да из Србије изнесу непријављене девизе у укупном износу од готово 120.000 евра.

даље

Цариници су 19. јула 2017. године на аеродрому „Константин Велики“ у Нишу запленили готово 400 грама златног накита вредног преко милион динара.

даље

Цариници су 19. јула 2017. године, током две контроле на граничном прелазу Градина, запленили 75.000 евра које су турски држављани покушали да изнесу из Србије без пријављивања.

даље

Цариници су 17. јула у Пошти Нови Сад контролом пошиљака пристигих из разних европских земаља пронашли 10 грама хероина, 24 грама кокаина, око 100 семенски марихуане и преко 40 таблета екстазија.

даље

преузето из недељног издања листа "Блиц"
 
Само у првој половини 2017. године Царинска служба Србије запленила је готово исту количину кријумчарених цигарета као у 2016. години (готово 77.000 боксова), што говори о томе да је изузетно појачан шверц цигарета из Србије на западно тржиште.

даље

Царински службеници су на граничном прелазу Батровци запленили око 42.000 евра, које је један Београђанин покушао да без пријављивања унесе у Србију.

даље

преузето са портала www.ekapija.com
 
У циљу унапређења ефикасности обављања царинских и других процедура у поступку увоза и извоза роба, као и усаглашавања са обавезама међународних споразума у области олакшања трговине, Управа царина Републике Србије спровела је студију мерења времена поступака робног увоза и извоза у друмском и авио саобраћају. Текст на ову тему објављен је на web-порталу Е-капија.

даље

Царински службеници су 13. јула 2017. године у дубинској контроли магистралног пута Чачак–Краљево спречили да се возилом једне курирске службе прокријумчари готово 50 кг резаног дувана, као и уређаји за видео-надзор и разни суплементи.

даље

Цариници су 11. јула 2017. године на граничном прелазу Батровци спречили покушај да у Србију буду унете непријављене графичке картице чија укупна вредност износи готово 700.000 динара.

даље

 


Крените спремни на пут
  


250 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина