Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

Цариници су 14. марта 2018. године, у сарадњи са полицијом, приликом контроле аутобуса, на граничним прелазима Прешево и Хоргош,  спречили покушај кријумчарења скоро 1800 паклица цигарета „марлборo“ и „винстон“.

даље

Цариници су 14. и 15. марта 2018. године, на граничним прелазима и приликом контроле једног објекта задржали преко 3 тоне текстилних производа, торби и сатова због сумње да повређују право интелектуалне својине.

даље

У Београду je 14. марта отворена јубиларна пета међународна привредна изложба „Експо Русија–Србија 2018“ чији је циљ јачање трговинских веза и стратешког партнерства Србије и Русије. Како је један од приоритета Управе царина да пружи неопходну подршку привреди и олакша јој пословање, представници царинске службе су својим присуством потврдили то опредељење.

даље

преузето из Блица
 
Од почетка 2018. године уништено је више од 250.000 различитих фалсификованих кондиторских производа, углавном намењених најмлађима, а како сазнаје "Блиц", сви су откривени заслугом Управе царина

даље

Препознајући значај јачања економских односа са Русијом, као и своју улогу у побољшању ефикасности трговинске размене, Управа царина Републике Србије је један од активних учесника Пете међународне привредне изложбе „EXPO-RUSSIA SERBIA 2018“, која је отворена данас у Конгресном центру хотела  „Metropol Palace“.

даље

Цариници су 13. марта 2018. године у царинској испостави Велико Градиште, на једном броду пронашли скоро 4000 литара непријављеног погонског дизел горива

даље

преузето из часописа ''Бизнис & Финансије''
 
Услуге које држава преко својих органа и институција нуди привреди углавном су полудигиталне, односно подразумевају да се део процедуре одвија онлине, да би се остатак поступка завршавао пред неким од шалтера.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом, током ноћи између петка и суботе, на улазној страни граничног прелаза Прешево, спречили кријумчарење ауто-делова у вредности од скоро 20.500 евра.

даље

преузето из Дневника
 
Увођењем система аутоматизованог увоза и извоза, на принципима електронског, односно пословања без папира цео систем биће усклађен са ЕУ стандардима у тој области.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 10. марта 2018. године, на излазу граничног прелаза Градина, привремено задржали чак 115.000 непријављених евра које је једна Туркиња  сакрила у доњем вешу.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

250 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина