Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

Цариници су у сарадњи са полицијом, на ауто-путу Суботица – Нови Сад, открили два аутомобила пуна кријумчарених делова за тракторе, као и делова за  ролетне и прозоре.

даље

Како летња сезона пролази, јењавају и гужве на границама, али покушаји кријумчарења су истог интензитета, што показују и бројни прекршаји са којима се сусрећу царински службеници како на граничним прелазима, тако и ван њих

даље

Цариници су током дубинске контроле 18. септембра 2018. године, на магистралном путу Краљево – Рашка, пронашли два аутомобила без регистарских ознака транспортованих шлепером, као и две неважеће аустријске саобраћајне дозволе.

даље

Цариници су 18. септембра 2018. године захваљујући интензивној размени информација са колегама из Македоније успели да спрече још један покушај лажног декларисања нафте у циљу избегавања плаћања дажбина на ту акцизну робу. Реч је о две цистерне у којима је уместо пријављене робе, откривено 53 тоне горива.

даље

Цариници су 14. и 18. августа 2018. године у два прекршаја на граничном прелазу Градина и у дубинској контроли у близини места Богутовац запленили разнолику робу без потребне документације о њеном пореклу и плаћеним дажбинама, а за коју се сумња да повређује права интелектуалне својине познатих брендова.

даље

Цариници су 17. септембра 2018. године, на излазу граничног прелаза Ђала ка Мађарској, међу 30 боца са фреоном запленили шест копија мобилних телефона марке „ајфон“.

даље

Цариници су 16. септембра 2018. године у сарадњи са граничном полицијом, на улазној страни граничног прелаза Прешево, открили и спречили два покушаја кријумчарења наркотика, тако да је укупно заплењено преко 20 килограма дроге, од чега највише марихуане преко 19 килограма и нешто више од 1 килограма хероина.

даље

преузето из листа ''Политика''
 
У данашњем издању Политике објављен је текст о повећаном тренду кријумчарења нафте, као и резултатима царинске службе која је прошле године запленила 30, а ове 200 тона кријумчарене нафте.

даље

Цариници су у сарадњи са граничном полицијом 15. септембра 2018. године, на улазу граничног прелаза Градина, запленили килограм хероина у дуплом дну кофера једног аутобуског путника.

даље

У Србији почиње да се примењује поједностављена и дигитализована процедура царињења експресних пошиљака што ће допринети томе да већина експресних пошиљака буде обрађена у минималном року, саопштено је данас на завршној радионици пројекта ''Увођење поједностављеног поступка царињења експресних пошиљака''.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

250 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина