Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari

Studija merenja vremena

 Suzbijanje krijumčarenja

Vesti

gostovanje Veselina Miloševića, zamenika direktora UC u emisiji "Dobro jutro Vojvodino" RTV-a
 
Uvođenje automatizovanog uvoza i izvoza i modernizacija carinske službe, sa ciljem da se privredi olakša poslovanje i na taj način ubrza njen razvoj bila je tema gostovanja Veselina Miloševića, zamenika direktora UC u emisji „Dobro jutro Vojvodino“ RTV-a. On je govorio o doprinosu carinske službe privrednom ambijentu koji će doprineti da Srbija postane još privlačnija stranim investitorima i predstojećem junskom Savetu SCO, koji je od presudne važnosti za istrajnu bobru države Srbije da tzv. «Kosovo» ne bude članica ove organizacije...

dalje

Kako bi smanjila nivo sive ekonomije, Srbija treba da unapredi efikasnost pravosudnog sistema, ojača institucije za nadzor i sprečavanje korpucije i pranja novca, kao i da suzbije rast nelegalne onlajn trgovine. To su zaključci i preporuke konferencije "Nelegalna trgovina – međunarodna i lokalna perspektiva", održane 20. juna 2018. godine  u Američkoj privrednoj komori u Beogradu, na kojoj je Upravu carina predstavljao zamenik direktora Veselin Milošević.

dalje

Carinici su u poslednja tri dana, na ulazu graničnog prelaza Horgoš i prilikom dubinske kontrole u Raškoj, sprečili krijumčarenje alata i raznovrsne neprijavljene robe, među kojom čak i 18.000 pakovanja farbi za kosu, a  za neke od arikala se sumnja da povređuju pravo intelektualne svojine.

dalje

 

PPS obrazac


 

Plan razvoja 2017-2020
Krenite na put

 
250 na 3030

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina