Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari12345678910...

Povodom odluke o otvaranju Poglavlja 29 posvećenog carinskoj uniji, donete na šestoj Međuvladinoj konferenciji u Luksemburgu, Miloš Tomić, direktor Uprave carina kaže, da to za instituciju na čijem je čelu predstavlja veliku šansu da unapredi i modernizuje poslovanje, ali da je prevashodno reč o velikom koraku za nacionalnu ekonomiju.

dalje

Carinici su 17. juna 2017. godine na graničnom prelazu Preševo prilikom izlazne kontrole zaplenili 130.000 neprijavljenih evra.

dalje

preuzeto iz Dnevnika
 
Subotnje izdanje lista "Dnevik" donosi tekst o krijumčarenju antikviteta i značaju Uprave carina kao karike u otkrivanju pokušaja iznošenja umetničkih dela i antikviteta van granica Srbije, radi dalje prodaje na ilegalnom tržištu. 
 
 

dalje

Evropska unija je 15. juna 2017. godine u Briselu potvrdila odluku da Srbija otvori dva nova poglavlja u pristupnim pregovorima.

dalje

Na carinskoj ispostavi Pošta Beograd uspostavljen je uobičajeni režim rada na carinjenju poštanskih pošiljaka.

dalje

Preuzeto iz današnjih Novosti
 
 
Švercovana I falsifikovana roba sve češće se transportuje poštanskim pošiljkama - tema je teksta objavljenog u dnevnom listu Novosti, za koji je sagovornik bio Ivan Ribać, načelnik u Odeljenju zasuzbijanje krijumčarenja Uprave carina...

dalje

Carinici su 13. juna 2017. godine sprečili pokušaj da se u Srbiju unese neprijavljen ručni sat čija je vrednost oko četiri i po miliona dinara.

dalje

Carinici su 14. juna 2017. godine na kontrolnom punktu Merdare sprečili da više od 120.000 evra bude prokrijumčareno na APKiM.

dalje

Carinici su prošle nedelje, za samo tri dana, sprečili ilegalan prelazak granice dvadeset trojice migranata, uglavnom iz Avganistana.

dalje

 
preuzeto iz lista ''Politika''
 
Naslovna strana Politike u današnjem broju donosi tekst o krijumčarenju antikviteta, čiji se nastavak nalazi na strani 9. Tekst je objavljen u štampanom i digitalnom izdanju, kao i na Politikinom web-portalu.

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 
250 na 3030

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina