Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

царинска стопа аутомобила

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

Семинари

 

12345678910...

Цариници су 25. августа 2016. године на граничном прелазу Шид спречили покушај седам емиграната да сакривени међу робом илегално пређу државну границу и уђу на територију ЕУ.

даље

Цариници су 25. августа 2016. године на граничним прелазима Шид и Батровци спречили још 11 емиграната да сакривени међу робом илегално пређу државну границу и уђу на територију ЕУ.

даље

Цариници су 23. августа 2016. године на граничном прелазу Прешево запленили 8.600 различитих цигарета.

даље

Цариници су 18. августа 2016. године на граничном прелазу Батровци у сарадњи са граничном полицијом спречили покушај 14 илегалних емиграната да сакривени међу робом у камионима уђу на територију ЕУ.

даље

Текст преузет са агенције Бета
 
Директорка издавачке куће "Инглиш бук" (English book) Лиза Браун изјавила је да је највећи проблем за издаваче који увозе књиге у Србију порез на додату вредност (ПДВ).

даље

Цариници су 19. августа 2016. године захваљујући мобилном скенеру спречили кријумчарење 100.000 цигарета и веће количине техничке робе.

даље

Текст преузет из новосадског Дневника
 
 
Цариници су прошлог викенда, у два одвојена случаја, открили и запленили од кријумчара око 1.300 грама златног накита, док је од почетка године на српским граничним прелазима у више одвојених случајева спречено кријумчарење укупно око 22 килограма златног накита и око милион евра у готовини. Од десетине случајева откривених у протеклих седам месеци, највећа заплена била је крајем априла на прелазу Прешево, када је спречен покушај кријумчарење више од 14 килограма злата.

даље

Цариници су 19. августа 2016. године, на аеродрому Никола Тесла запленили препарирану главу заштићене врсте вука (Canis lupus).

даље

Цариници су 16. августа 2016. године на граничним прелазима Батровци и Шид, у сарадњи са граничном полицијом, спречили још шест илегалних емиграната, да као „слепи путници“ у приколицама теретних камиона уђу у Републику Хрватску.

даље

Цариници су током викенда на Граничном прелазу Батровци у два одвојена случаја запленили око 1.300 грама златног накита, чија је вредност процењена на готово три милиона динара.

даље
12345678910...

 


Крените спремни на пут
  


Дајмо Нини шансуSva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina