Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

 

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari

12345678910...

preuzeto iz lista ''Politika''
 
Pomoću moderne opreme carinici lakše pronalaze švercere. Uz 10 mobilnih i jedan stacionirani skener Uprava carina poseduje i bustere, fiber-optiku, terenska vozila…

dalje

Foto Tanjug
U jeku turističke sezone privedena je kraju prva faza radova na proširenju graničnog prelaza Batrovci koji je dobio novi robni terminal na ulasku u Srbiju iz Hrvatske sa 28 parking mesta, kao i novu traku za kamione na autoputu na izlasku iz Srbije dugu 700 metara, što je bio razlog današnje posete potpredsednice Vlade Republike Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović tom graničnom prelazu.

dalje

Carinici su tokom protekle nedelje na graničnim prelazima Batrovci i Šid otkrili osam ilegalnih migranata.

dalje

Uprkos činjenici da Uprava carina na sve načine nastoji da putnike informiše o unosu i iznosu novca, svedoci smo da se svakodnevno dešavaju devizni prekršaji.

dalje

Carinici su 16. jula 2016. godine na graničnom prelazu Horgoš zaplenili preko 22.500 evra, koje su putnici pokušali da sakriju i bez prijavljivanja unesu u Srbiju.

dalje

Carinici su na terminalu Gradina zaplenili garderobu, čija je vrednost procenjena na preko 550.000 dinara.

dalje

Carinici su 14. jula 2016. godine na aerodromu Nikola Tesla sprečili pokušaj unosa u Republiku Srbiju dva živa primerka afričkog sivog žako papagaja (Psittacus erithacus) iz Angole, bez odgovarajuće CITES dozvole za uvoz.

dalje

Plansko isključenje električne energije na GP Batrovci 18. jula od 5:00-7:00 časova

dalje

Carinici su na graničnim prelazima Gradina i Preševo zaplenili ukupno 35.000 evra, koje su putnici pokušali da sakriju i bez prijavljivanja iznesu iz Srbije.

dalje

Nakon vađenja sadržaja iz fabričke šupljine u predelu menjača automobila koji je 10. jula 2016. godine izdvojen za detaljnu kontrolu na izlazu graničnog prelaza Batrovci utvrđeno je da se radi o nešto više od 3 kilograma heroina zapakovanog u 12 paketića.

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 
Dajmo Nini šansu


Vodič za putnike

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina