Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari12345678910...

Carinski službenici su 22. februara 2017. godine na carinskom punktu Merdare sprečili krijumčarenje u Srbiju preko šest kilograma marihuane sa teritorije APKiM.

dalje

Tekst preuzet iz novosadskog "Dnevnika"
 
Carinski depo novosadske carinarnice podseća po mnogo čemu na ponudu Najlon pijace: ima svega, ali najviše zaplenjenih cigareta, vozila i tehničkih uređaja.

dalje

Carinski službenici su na graničnim prelazima Gradina i Batrovci tokom proteklih praznika u nekoliko slučajeva zaplenili skoro 90.000 neprijavljenih evra.

dalje

Službenici carine i policije otkrili su tokom prethodnih prazničnih dana 20 ilegalnih migranata na graničnim prelazima Šid i Batrovci ka Republici Hrvatskoj.

dalje

Carinski službenici su na izlazu graničnog prelaza Horgoš 15. februara 2017. godine sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 130 novčića i više antikvitetnih predmeta čija će vrednost biti utvrđena nakon veštačenja na koje su upućeni.

dalje

Preuzeto iz dnevnog lista "Politika"
 
Najviše se uvoze polovni automobili srednje klase, starosti između pet i deset godina, a uglavnom su to modeli francuskih, nemačkih i italijanskih proizvođača

dalje

Tokom noći, carinici su u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Gradina, sprečili još jedan pokušaj krijumčarenja neprijavljenog zlatnog nakita, ovoga puta teškog gotovo 3 kilograma.

dalje

Carinski i policijski službenici su 13. i 14. februara 2017. godine na graničnim prelazima ka Republici Hrvatskoj sprečili devetnaest migaranata u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice. Na graničnom prelazu Šid je u četiri kamiona otkriveno jedanaest, dok je na graničnom prelazu Batrovci u dva kamionska tovara pronađeno osam ilegalnih migranata.

dalje

Posle jučerašnje zaplene zlata vrednog pet miliona dinara, carinski službenici su 13. februara 2017. godine na graničnom prelazu Gradina zaplenili još oko 740 grama zlatnog nakita, čija je vrednost procenjena na tri miliona dinara.

dalje

Carinski službenici su 12. februara 2017. godine na graničnom prelazu Gradina zaplenili preko 1,6 kilograma zlatnog nakita i polugu tešku 67 grama. Ukupna vrednost prekršaja procenjena je na više od pet miliona dinara.

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 
Dajmo Nini šansu

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina