Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari12345678910...

Carinici su 2. decembra 2016. godine na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja preko 3,5 kilograma hašiša.

dalje

Carinici su 29. novembra 2016. godine na Gradini kod dvojice turskih državljana prilikom izlazne kontrole pronašli ukupno 113.000 neprijavljenih evra.

dalje

Privredna kretanja u Srbiji ne mogu se posmatrati van konteksta evropskih i svetskih globalnih kretanja koja su postala vrlo turbulentna. Na pitanja na koji način Srbija treba da postavi svoju ekonomsku politiku, da li je potrebno da ostane okrenuta Evropi ili treba da traži alternativna tržišta, na koji način može da privuče investicije i kako da što više izbegne turbulencije na globalnom tržištu odgovore su dali učesnici 25. Ekonomsko-političkog foruma ''Argumenti'' koji je održan 29. novembra u organizaciji Biznis Info Grupe i Fondacije Konrad Adenauer.

dalje

Ekipa Radio televizije Peking je tokom četvorodnevne posete Srbiji, od 25. do 29. novembra, odlučila da deo emisije o razvoju saradnje Kine i Srbije posveti i skenerima koje je Uprava carina Srbije nabavila od poznate kineske kompanije Nuktek.

dalje

Carinici su 24. novembra 2016. godine, prilikom „dubinske kontrole“ na autoputu E-75 u blizini Vladičinog Hana, u saradnji sa policijom iz Vranja, sprečili pokušaj krijumčarenja 80 kilograma rezanog duvana.

dalje

Carinici su 23. novembra 2016. godine, prilikom „dubinske kontrole“ na autoputu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe „Stara Pazova“ zaplenili veliku količinu ženske garderobe.

dalje

Carinici su u prethodna dva dana sprečili tri pokušaja krijumčarenja deviza u ukupnom iznosu od gotovo 62.000 evra.

dalje

Carinici su, 19., 22. i 23. novembra 2016. godine, u sklopu mera pojačane kontrole prometa mesa, u Vranju sprečili tri pokušaja krijumčarenja i oduzeli gotovo tonu duboko zamrznute piletine poreklom iz SAD i Brazila.

dalje

Carinici su 23. oktobra 2016. godine na graničnom prelazu Batrovci u saradnji sa graničnom policijom sprečili pokušaj dvojice ilegalnih migranata da zakačeni sa donje strane kamionske šasije, skrivajući se na rezervnom točku, ilegalno uđu na teritoriju EU.

dalje

Carinici su 18. novembra 2016. godine zajedno sa novosadskom policijom sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 7,5 kilograma marihuane.

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 
Dajmo Nini šansu

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina