Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari12345678910...

Carinici su 18. januara 2017. godine na graničnom prelazu Horgoš 2 zaplenili više vrednih kolekcija poštanskih maraka iz različitih perioda.

dalje

Carinici su 17. januara 2017. godine na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina zaplenili više od 90 boksova različitih cigareta sa bugarskim akciznim markicama.

dalje

Carinici su tokom vikenda na graničnim prelazima Horgoš i Preševo u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja preko 140 boksova različitih cigareta sa domaćim i stranim akciznim markicama.

dalje

Carinici su 14. januara 2017. godine na graničnom prelazu Horgoš u saradnji sa policijom osujetili još jedan pokušaj krijumčarenja veće količine marihuane namenjene tržištu Zapadne Evrope.

dalje

Carinici su 13. januara 2017. godine na graničnom prelazu Horgoš, zaplenili veću količinu firmirane garderobe, čija je vrednost procenjena na oko milion dinara.

dalje

Carinici su 11. januara 2017. godine na graničnom prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, zaplenili gotovo 33 kilograma marihuane.

dalje

Uprkos talasu hladnog vremena koje zahvatilo Srbiju, granični prelazi i carinske ispostave funkcionišu uobičajno i promet robe i putnika se odvija bez zastoja, iako je primetno da je intenzitet saobraćaja, nakon prazničnog vikenda, u padu.

dalje

Carinici su 4. januara 2017. godine na graničnom prelazu Horgoš u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja preko 15 kilograma marihuane, kako je pokazalo precizno merenje nakon završenog uviđaja.

dalje

Carinici su 5. januara 2017. godine na izlaznoj strani graničnog prelaza Vatin, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 277 boksova cigareta bez akciznih markica.

dalje

Carinici su tokom praznika na graničnim prelazima Šid i Batrovci sprečili pokušaj devet ilegalnih migranata iz Avganistana da sakriveni u kamionskim prikolicama među robom ilegalno uđu na teritoriju EU.

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 
Dajmo Nini šansu

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina