NCTS

NCTS

 

 AEO

 

 

 

12345678910...

Carinici su 21. jula 2014. godine, u dubinskoj kontroli koju su izveli u kasnim večernjim satima u okolini Vršca, sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 2 miliona cigareta.

dalje

U zajedničkoj akciji policije i carine kontrolom magistralnog puta Subotica- Bačka Topola, sprečen je pokušaj krijumčarenja 1350 kilograma hrane za pse marke „ Reno“ i 56 kilograma kafe espreso „Amigos“.

dalje

Carinici su u proteklih par dana sprečili pokušaj krijumčarenja veće količine ronilačke opreme i opreme za pecanje.

dalje

Uprava carina u saradnji sa Privrednom komorom Srbije je 16. jula 2014. godine u prostorijama PKS, organizovala Seminar pod nazivom „Novine u carinskom poslovanju“.

dalje

U dubinskoj kontroli koju su izveli carinici u večernjim satima 15. jula 2014.godine na auto putu Beograd-Niš, sprečen je pokušaj krijumčarenja 19 kilograma rezanog duvana.

dalje

U akciji koju je između 09. i 10. jula 2014. godine izvela rečna ekipa Uprave carina, sprečen je pokušaj krijumčarenja 660 litara nafte.

dalje

Kancelarija za regionalnu obaveštajnu saradnju za Zapadnu Evropu ( RILO WE ) i  Interpol su uputili čestitke Upravi carina za rezultate koji su postignuti tokom operacije „Odisej“ (“ODYSSEYS“ )  posvećene borbi protiv trgovine i krijumčarenja kulturnog nasleđa.

dalje

Carinici su 10.07.2014. godine na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj našeg državljanina da prokrijumčari  28 200 komada raznih cigareta iz Republike Srbije.

dalje

U akciji dubinske kontrole koju su carinici izveli danas, 11 jula 2014. godine na putnom pravcu Raška-Kraljevo, sprečen je pokušaj krijumčarenja gotovo 95 000 cigareta sa područja AP Kosovo i Metohija u Republiku Srbiju.

dalje

Carinici kao i svake godine u vreme sezone godišnjih odmora pojačavaju aktivnosti na graničnim prelazima zbog velikog priliva putnika koji odlaze put letovališta ili se pak, preko Srbije vraćaju u svoju domovinu na odmor.

dalje
12345678910...

 

 

 Krenite na put

 

 Saveti za putnike i donatore humanitarne pomoći

 

Cefta Trade Portal

 budzet

 Otvorena carinska linija

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina