Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari12345678910...

Zadržavanje teretnog saobraćaja na više graničnih prelaza do koga je došlo usled niza tehničkih problema ubrzano se prevazilazi naporima Uprave carina i svih angažovanih službenika.

dalje

Carinski službenici su 24. aprila 2017. godine, na terminalu graničnog prelaza Batrovci, zaplenili 767 flašica sa pločicama brazilske zlatne prašine, čija je preliminarno procenjena vrednost skoro 6.000 evra.

dalje

preuzeto od agenicije Tanjug
 
Pregovaračko poglavlje 29, koje se odnosi na carinsku uniju, trebalo bi sa Evropskom unijom da bude otvoreno do leta, izjavio je danas pomoćnik direktora Uprave carina i zamenik predsednika pregovaračke grupe, Veselin Milošević.
 

dalje

Carinski službenici su 23. aprila 2017. godine u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Horgoš zaplenili umetničku sliku i 10 primeraka starog hladnog i vatrenog oružja, koje najverovatnije ima antikvitetsku vrednost.

dalje

preuzeto iz nedeljnog izdanja lista "Blic"
 
Carina Srbije je prošle godine u budžet uplatila 3,5 milijardi evra, što je 230 miliona više nego 2015. Trend povećanja naplate je nastavljen, ali i praksa da se carinskim prihodima puni gotovo polovina budžeta.

dalje

Na osnovu informacija prikupljenih tokom višemesečnog rada Odeljenja za unutrašnju kontrolu Uprave carina, rano jutros je u zajedničkoj akciji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i nadležnim tužilaštvom privedeno 16 carinskih službenika osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja, kao i odgovorno lice jedne od firmi osumnjičenih da su oštetile državni budžet za više od 11,5 miliona evra.

dalje

Carinici su tokom noći između 20. i 21. aprila 2017. godine, na ulazu graničnog prelaza Gradina sprečili  pokušaj krijumčarenja velike količine oružja i municije sakrivenih u jednom kamionu. Ukupno je otkriveno 80 cevi za vazdušne puške ''Grizli 83-2'' kalibra 5,5mm i ''Grizli striker'' kalibra 4,5mm, 80 kundaka za pušku, 10 gasnih pištolja ''Zoraki'' kalibra 9mm, 4.000 komada municije za gasni pištolj, kao i 70 optičkih nišana.

dalje

Carinski službenici su 21. aprila 2017. godine na graničnom prelazu Gradina zaplenili oko 650 grama zlata.

dalje

Carinski službenici su tokom praznika na graničnim prelazima Gradina i Batrovci zaplenili oko 1.200 grama zlata.

dalje

 
Preuzeto iz Politike
 
Politika je objavila tekst na temu uvoza kineske robe I njenog kvalteta iz perspektive Uprave carina... 
 
 

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 
Dajmo Nini šansu

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina