NCTS

NCTS

 

 AEO

 

 

 

Cefta Trade Portal

budzet

Otvorena carinska linija

Seminari

12345678910...

Povodom značajnog jubileja: 50 godina postojanja carinarnice Kraljevo u multimedijalnom centru ''Kvart'' u tom gradu održana je svečana akademija kojoj su prisustvovale visoke zvanice gradske skupštine Kraljeva i Uprave carina Srbije. Svečana akademija započela je podsećanjem na početke carinarnice Kraljevo koja je je osnovana daleke 1965. godine.

dalje

Carinici su na graničnom prelazu Gradina, 29. januara 2015. godine, sprečili pokušaj državljanina Poljske da ilegalno u Srbiju unese 137 raznih parfema.

dalje

Carinici su 29. januara 2015. godine na aerodromu "Nikola Tesla" sprečili pokušaj jednog putnika da prokrijumčari lovačku municiju u Srbiju.

dalje

Povodom 50 godina postojanja carinarnice Kraljevo, u Regionalnoj privrednoj komori Kraljeva 29. januara 2015. godine počelo je obeležavanje tog značajnog jubileja skupom na kome su  se stručnjaci Uprave carina obratili privrednicima tog kraja.

dalje

Zajedničkom akcijom carine i policije na graničnom prelazu Horgoš, 26. januara 2015. godine, sprečeno je krijumčarenje brendirane garderobe čija je vrednost procenjena na preko 2 miliona dinara.

dalje

Na graničnom prelazu Tabanovci,  26. januara 2015. godine predstavnicima carinske  službe Srbije, uručena su priznanja Svetske carinske organizacije za postignutu vrhunsku međugraničnu saradnju, a po preporuci  carinske administracije Republike Makedonije.

dalje

U ranim jutarnjim satima 27. januara 2015. godine, kontrolom auto-puta Beograd-Niš, sprečeno je krijumčarenje 190 kilograma rezanog duvana i 100 kilograma razne robe za koju nisu plaćene uvozne dažbine.

dalje

Primena Novog kompjuterizovanog sistema na nacionalnom nivou uspešno je počela u ponoć 25. januara 2015. godine. Nije bilo zastoja, tranzit se odvijao bez problema i do ovog trenutka na nov način obrađeno je gotovo 2.000 carinskih deklaracija. To znači da se sada u redovnom postupku, u tranzitu, mora koristiti elektronska deklaracija umesto papirne dokumentacije.

dalje

Carinici su u saradnji sa policijom, 24. januara 2015. godine, sprečili pokušaj krijumčarenja preko 1.000 kesica leka za potenciju "Kamagra".

dalje

Carinici su na železničkoj stanici Preševo, tokom poslednjih nedelju dana, sprečili 16 državljana Sirije, Avganistana i Alžira da ilegalno pređu granicu.

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 Učešće Uprave carina na Trgovinskom panelu u okviru Samita

  

 

 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina