Otvorena carinska linija

 

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

 

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari

12345678910...

Carinici su 26. novembra 2015. godine, prilikom kontrole robe na ulaznoj strani graničnog prelaza Most Bačka Palanka, sprečili pokušaj krijumčarenja 80 kilograma prirodne, obrađene kože.

dalje

Carinici su 24. novembra 2015. godine prilikom kontrole robe i putnika na aerodromu Nikola Tesla, sprečili pokušaj krijumčarenja skeleta životinjske lobanje i para rogova, koji pripadaju zaštićenoj vrsti kozoroga „Capra hircus aegagrus“.

dalje

Carinici su 19. novembara 2015. godine prilikom kontrole robe na carinskoj ispostavi Sremska Mitrovica sprečili pokušaj krijumčarenja 1.000 bočica suplementa „ColiPrev“, koji se koristi kao dodatak ishrani beba, čija je tržišna cena od 12-15 evra po bočici.

dalje

Carinici su u protekla tri dva dana otkrili ukupno 183 kilograma rezanog duvana za koji se osnovano sumnja da je prokrijumčaren u Republiku Srbiju.

dalje

U nameri da se ukaže na značj, koji stvaranje i zaštita intelektulane svojine ima za nacionalni ekonomski i kulturni razvoj, kao i za uključivanje Srbije u evropsko i svetsko tržište inovacionih i kreativnoh industrija, u listu   " Danas" bilo je reči o zaštićenim  nacionalnim brendovima.

dalje

Carinici su 18. novembra 2015. godine, oko ponoći, na administrativnom prelazu Merdare sprečili pokušaj krijumčarenja preko 16 kilograma marihuane.

dalje

Carinici su tokom protekla dva dana na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci sprečili pokušaj ilegalnog unosa i iznosa deviza.

dalje

Carinici su tokom vikenda na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja preko 35.000 evra, dok je na prelazu Batrovci sprečeno krijumčarenje antikviteta.

dalje

Carinici su 7. novembra 2015. godine na graničnom prelazu Veliko Gradište sprečili pokušaj krijumčarenja 6 tona dizel goriva.

dalje

Carinici su 4. novembra 2015. godine prilikom dubinske kontrole na putu Raška-Kraljevo sprečili pokušaj krijumčarenja velike količine razne stomatološke opreme i preparata stranog porekla.

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 
Dajmo Nini šansu

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina