NCTS

NCTS

 

 AEO

 

 

 

Cefta Trade Portal

budzet

Otvorena carinska linija

Seminari

12345678910...

Carinici su tokom prethodne nedelje otkrili više deviznih prekršaja ukupne vrednosti od 55.000 evra. Najviše ih je bilo na jugu i severu zemlje...

dalje

tekst preuzet sa naslovne strane lista ''Politika''
 
Naši carinici sve češće otkrivaju i šverc ljudi, iako su prvenstveno zaduženi da zaustave krijumčarenje robe.

dalje

Carinici su 24. februara 2015. godine sprečili pokušaj krijumčarenja preko 500  kilograma čokolade i raznih vrsta toplih i energetskih napitaka bez ikakve dokumentacije.

dalje

U zajedničkoj akciji carinika i policije 21. februara 2015. godine otkrivena je  velika količinu uglavnom ženske garderobe za koju se osnovano sumnja da je u zemlju ušla ilegalnim putem.

dalje

Uprava carina Republike Srbije je zajedničkim radom sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova nastavila uspešnu borbu protiv korupcije u svojim redovima, što je 24. februara 2015. godine u Subotici rezultiralo hapšenjem jednog policajca i carinika koji su zloupotrebili službeni položaj.

dalje

U zajedničkoj akciji carinika i policije, 21. februara 2015. godine,  na železničkoj stanici Preševo, sprečeno je 16 državljana Avganistana  da  ilegalno uđu u  Republiku Srbiju.

dalje

Upućujemo apel svim prevoznicima i učesnicima u carinskom postupku da imaju razumevanja i tolerancije zbog gužvi koje su nastale na Terminalu Beograd usled primene novog informacionog tranzitnog sistema i da iz pomenutog razloga koriste manje opterećene ispostave poput Dobanovaca, Luke Beograd i  Makiša.

dalje

Carinici su na železničkoj stanici Preševo, u noći između 18. i 19. februara 2015. godine, sprečili krijumčarenje gotovo 30 kilograma rezanog duvana nepoznatog vlasnika.

dalje

Carinici su 16. februara 2015. godine, na graničnom prelazu Šid, sprečili krijumčarenje tovara cigareta marke ''Marlboro'' vrednog preko 5 miliona dinara.

dalje

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci, 12. februara 2015. godine, sprečili krijumčarenje gotovo 50 predmeta za koje se osnovano sumnja da imaju antikvitetnu vrednost.

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 Učešće Uprave carina na Trgovinskom panelu u okviru Samita

  

 

 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina