NCTS

ПКГ

царинска стопа аутомобила

12345678910...

Цариници су на граничном прелазу Прешево 23. априла 2014.године, спречили покушај кријумчарења вакцина за живину.

даље

У Београду је у хотелу „Crown Plaza“ 24. априла 2014. године у организацији Америчке привредне коморе у Србији (AmCham) уприличен састанак коме су присуствовали чланови AmCham-а и представници Управе царина, а са циљем да се кроз стални дијалог допринесе сузбијању сиве економије и унапређењу пословног амбијента, што је један од приоритета како Управе царина, тако и AmCham-а.

даље

Заједничком акцијом цариника и полиције, на граничном прелазу Прешево 24. априла 2014. године спречен је покушај тројице страних држављана да илегално пређу државну границу.

даље

У заједничкој акцији коју су 16.04.2014. године извели царински службеници из Одељења за сузбијање кријумчарења са припадницима Министарства унутрашњих послова - Саобраћајне полиције и Жандармерије, откривена је већа количина разне кријумчарене робе, међу којом је поред наркотика, било и злата, уметнина, парфема, али и меса и пршуте.

даље

Цариници су на граничном прелазу Батровци, 15.04.2014. године, спречили кријумчарење око 250 антидепресива.

даље

Крајем прошле недеље, управнику царинарнице Вршац, Милану Мићину, одшрафљени су шрафови на точковима службеног возила.

даље

Активна сарадња и партнерство у борби против кривотвoрења и нелегалне трговине дуванским производима  између Управе царина републике Србије и компаније Japan Tobacco International AD Сента (JTI) настављена је донацијом 20 фотоапарата који би требало да послуже за лакшу и бржу идентификацију кривотворене робе.

даље

Цариници су привремено задржали готово 200 килограма дечјих комплета ''Штрумфови'' због сумње да повређују право интелектуалне својине. Иначе, цариници имају обавезу да за сваку робу за коју посумњају да је плагијат прекину царински поступак и о томе обавесте Одељење за заштиту интелектуалне својине Управе царина које даље контактира адвокатску канцеларију ангажовану за заштиту прва те робне марке.

даље

Пооштрена контрола коју мобилне екипе цариника спроводе у унутрашњости територије настављају да дају импресивне резултате. Након 20-часовне акције на терену екипа која покрива територију царинарнице Ниш успела је да заплени преко 4 тоне разне робе чија се вредност процењује на око 33.000 евра.

даље

Цариници су 10.04.2014. године на граничном прелазу Српска Црња спречили покушај две румунске држављанке да прокријумчаре 8600 комада цигарета из Републике Србије.

даље
12345678910...

 Крените спремни на пут

 

 царинска тарифа

 Cefta Trade Portal

буџет 

Отворена царинска линија

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina