Otvorena carinska linija

 

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

 

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari

12345678910...

Carinici su 22. maja 2015. godine na aerodromu ''Nikola Tesla'' sprečili pokušaj krijumčarenja  bespilotne letelice sa pratećom opremom.

dalje

U zajedničkoj akciji carinika i policije na železničkoj stanici graničnog prelaza Preševo, 21. maja 2015. godine, sprečen je pokušaj sedmorice državljana Avganistana da ilegalno pređu državnu granicu sakriveni u jednom od vagona međunarodnog voza.

dalje

Od ponedeljka 18. maja 2015. godine u blizini carinske ispostave Terminal Beograd u funkciji je još jedan parking prostor namenjen za smeštaj kamiona sa robom za carinjenje. Uprava carina je u cilju rasterećenja te ispostave odobrila da se kamioni sa robom smeštaju i na novi parking koji drži javno preduzeće ''Veletržnica'', čime je sprečeno gomilanje teretnih vozila koja su počela da ugrožavaju bezbednost saobraćaja.

dalje

Carinici su oko 16 časova na izlazu graničnog prelaza Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja oružja i municije. Reč je o pištolju marke ''Luger'' i 25 metaka od 9 mm.

dalje

Predstavnici advokatskih kancelarija koje zastupaju prava poznatih robnih marki okupili su se u Upravi carina 18. maja 2015. godine na sastanku organizovanom povodom donošenja nove Uredbe o zaštiti prava intelektualne svojine koja će biti primenjivana od 1. septembra.

dalje

Carinici su 15.maja 2015. godine na carinskom punktu Merdare sprečili pokušaj krijumčarenja delova narodnih nošnji AP Kosovo i Metohija i zlatnog nakita.

dalje
Koferi puni marihuane
14.05.2015.

U zajedničkoj akciji carinika i policije, na graničnom prelazu Bački Breg, rano jutros je sprečen pokušaj krijumčarenja 266 stabljika marihuane.

dalje

U Termoelektrani Nikola Tesla (TENT) u Obrenovcu, 14.maja 2015. godine, uništeno je 446 kilograma raznih narkotika, čija je ulična vrednost procenjena na oko milijardu dinara.

dalje

Šesta po redu IT monitoring misija Evropske komisije održana je 11. i 12. maja 2015.godine u Upravi carina Srbije kako bi se utvrdila spremnost i dalji planovi za sprovođenje interoperabilnosti i interkonektivnosti (IIS) sa IT sistemima EU.

dalje

Srpski carinici poslednjih dana ulažu dodatne napore da spreče one koji bi da zloupotrebe delikatnu situaciju u Makedoniji i iskoriste je za krijumčarenje robe. Zahvaljujući tome su carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja 10. maja 2015. godine na graničnom prelazu Preševo osujetili pokušaj krijumčarenja 8400 komada cigareta.

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina