Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari

Studija merenja vremena

12345678910...

sa konferencije za novinare održane u UC

U svetlu sve učestalijih žalbi vozača koji se bave međunarodnim transportom, a koji sa carinskom administracijom Republike Hrvatske imaju problema zbog navodno neispravnih srpskih carinskih plombi, Uprava carina Republike Srbije ima potrebu da takve navode demantuje, jer su neistiniti i neutemeljeni.

dalje

Carinici su u saradnji sa policijom na ulaznoj strani graničnog prelaza Batrovci, 15. avgusta 2018. godine, sprečili krijumčarenje dva falsifikovana pasoša, od kojih je jedan diplomatski, a dan kasnije i gasni pištolj.

dalje

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije je na radnom sastanku održanom 15. avgusta 2018. godine u Upravi carina, uručio Milošu Tomiću, direktoru ove institucije dve zahvalnice za dugogodišnju uspešnu saradnju.

dalje

preuzeto iz Blica
 
U nedeljnom izdanju dnevnog lista Blic objavljeno je sveobuhvatno istraživanje na temu krijumčarenja oružja, narkotika, lekova, cigareta, garderobe i hrane... Šta sve krijumčari rade da bi uspeli u svojoj nameri i koje su crne tačke na njihovom putu...

dalje

Carinici su 12. avgusta 2018. godine u dubinskoj kontroli u blizini Zrenjanina zaplenili preko 135 kilograma različitih prehrambenih proizvoda bez potrebne dokumentacije i dokaza o plaćenim carinskim dažbinama.

dalje

U proteklih nekoliko dana carinici su u više navrata sprečili krijumčarenje robe sumnjivog porekla: na graničnom prelazu Gradina zaplenjene su neprijavljene mašine, ali i veća količina dečijih stvari,  dok je tokom dubinske kontrole u mestu Bogutovac oduzeta sportska garderoba i alat za koje se sumnja da su krivotvoreni.

dalje

Carinici su u saradnji sa policijom i veterinarskom inspekcijom 10. avgusta 2018. godine u Ćupriji zaplenili više od čak 23 tone smrznutog junećeg mesta iz Brazila.

dalje

Carinici su na graničnom prelazu Preševo 8. avgusta 2018. godine prilikom kontrole na ulazu u zemlju zaplenili gotovo 4.000 teglica, kapsula, tableta i kesica skupih suplemenata za potenciju, vrednih više od 24.000 evra.

dalje

Carinici su na Horgošu 9. avgusta 2018. godine prilikom kontrole na ulazu u zemlju osujetili pokušaj krijumčarenja originalnih muških i ženskih bajkerskih jakni iz Švajcarske, čija je vrednost procenjena na preko 3.000 evra.

dalje

Carinici su u ranim jutarnjim časovima 9. avgusta 2018. godine na aerodromu „Nikola Tesla“ sprečili jednog putnika da sa punim koferom lekova, čija se vrednost procenjuje na gotovo 35.000 evra, otputuje u Švedsku.

dalje
12345678910...

 

PPS obrazac


 

Plan razvoja 2017-2020
Krenite na put

 
250 na 3030

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina