Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari

Studija merenja vremena

12345678910...

U Upravi carina je 11. decembra svečano obeležen uspešan završetak projekta koji predstavlja prvi korak ka modernizaciji Carinske laboratorije Srbije.

dalje

preuzeto iz Politike
 
Španski stručnjaci radili zajedno sa našim carinicima i preneli im svoja iskustva. – U carinskoj laboratoriji mogu otkriti razne prevare iz međunarodne trgovine, a tu se analizira i krijumčarena roba poput droge

dalje

preuzeto iz Blica
 
Heroin ispod dušeka, zlato u vrednosti od milion evra, termos pun para, ali i tri miliona evra sakrivena u automobilu zaplenjeni su krijumčarima poslednjih godina na granicama Srbije. Ali za sva nabrojana otkrića zaslužan je jedan čovek.

dalje

preuzeto iz Blica
 
Uprava carina zaplenila je za jedanaest meseci ove godine 4,5 miliona evra nelegalnog novca, koji su uglavnom građani albanske i turske nacionalnosti pokušali iz Zapadne Evrope da prenesu preko Srbije, saznaje "Blic".

dalje

Carinici su se na graničnom prelazu Vatin 7. decembra  2017. godine susreli sa neobičnim pokušajem krijumčarenja cigareta i alkohola koji su bili sakriveni u rezervoaru za gorivo i prostoru za rezervni točak automobila.

dalje

preuzeto iz NS Dnevnika
 
 
Krijumčarenje municije za gasno oružje je u znatnom porastu u odnosu na prethodnu godinu, a gasnog i vazdušnog oružja zaplenjeno je deset puta više nego u 2016. godini.

dalje

Carinski službenici su 4. decembra 2017. godine, na izlazu graničnog prelaza Batrovci, sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 2.000 paklica raznih cigareta.

dalje

Učenici srednje stručne škole Vasa Pelagić iz Kovina, obrazovni profil turistički tehničar, 1. decembra su posetili aerodrom „Nikola Tesla“, kako bi im policijski i carinski službenici približili pasošku i carinsku kontrolu, koju uče u okviru predmeta „Agencijsko i hotelijersko poslovanje“.

dalje

U organizaciji carinske službe Republike Makedonije, u Skoplju je 1. decembra 2017. godine, održan neformalni sastanak visokih predstavnika carinskih administracija Zapadnog Balkana.

dalje

Carinici su 1. decembra 2017. godine na graničnom prelazu Batrovci otkrili tovar od preko 16,5 tona karamel bombona za koji se sumnja da povređuje pravo intelektualne svojine.

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 
250 na 3030

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina