NCTS

NCTS

 

 AEO

 

 

 

Cefta Trade Portal

budzet

Otvorena carinska linija

12345678910...

Na adresu Uprave carina Srbije stigla je zahvalnica Policijske uprave iz Minhena u kojoj se odaje priznanje carinskom službeniku Goranu Vukosavljeviću, zahvaljujući čijoj stručnosti i velikom angažovanju je uspešno okončana istraga nemačke policije.

dalje

Na graničnom prelazu Kelebija, 13. septembra 2014. godine, sprečen je pokušaj krijumčarenja građevinskog alata poznatih robnih marki  "Hilti" i "Hammer", vrednog gotovo 800.000 dinara.

dalje

Na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu u Republiku Srbiju, 10. septembra 2014. godine, sprečen je pokušaj krijumčarenja 50 kg espreso kafe u jednom teretnom vozilu.

dalje

U ranim jutarnjim časovima, 11. septembra 2014. godine, na administrativnom punktu Merdare, sprečen je pokušaj krijumčarenja gotovo 4 kilograma opojne droge marihuana.

dalje

Carinici su na administrativnom punktu Merdare, 10. septembra  2014.godine, sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 700 kutija poznatih preparata za potenciju - ''Kamagra'' i ''Vijagra''.

dalje

Na graničnom prelazu Gradina, 07. septembra 2014. godine, carinici su sprečili trojicu turskih državljana da iz Srbije ilegalno iznesu 50.000 evra.

dalje

Zajedničkom akcijom carine i policije, na graničnom prelazu Mokranje, 07. septembra 2014. godine, sprečeno je krijumčarenje gotovo 2 kilograma zlatnog nakita, hladnog oružja i jednog startnog pištolja.

dalje

Na graničnom prelazu Kelebija, 04. septembra 2014. godine, carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja velike količine računarske i fotografske opreme, fotoaparata i jednog skutera.

dalje

Odlukom Vlade Ruske Federacije, na godinu dana je u Rusiju zabranjen uvoz niza poljoprivrednih proizvoda, sirovina i prehrambenih proizvoda poreklom iz EU, SAD, Kanade, Australije i Norveške. Obaveza carinske službe Srbije je da preduzme odgovarajuće mere u cilju adekvatne kontrole porekla robe koja se izvozi u Rusku Federaciju radi sprečavanja eventualnih zloupotreba.

dalje

Carinici su na graničnom prelazu Horgoš, 03. septembra 2014. godine, u saradnji sa graničnom policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja veće količine muške garderobe poznatih svetskih brendova, ukupne vrednosti preko 2 miliona dinara.

dalje
12345678910...

 

  Krenite na put

  Saveti za putnike i donatore humanitarne pomoći

  

 

 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina