Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari12345678910...

Tokom noći na graničnom prelazu Šid otkrivena su dvojica ilegalnih migranata, dok je na prelazu Preševo prethodnog dana zadržano 56.000 neprijavljenih evra i rezani duvan.

dalje

Na graničnom prelazu Šid carinici su rano jutros, 19. oktobra 2016. godine, sprečili da u zemlju bude prokrijumčarena velika količina preparata koji se koriste u zubnoj protetici.

dalje

Carinici su 17. oktobra 2016. godine na graničnom prelazu Batrovci u saradnji sa graničnom policijom sprečili pokušaj sedam ilegalnih migranata da sakriveni u tovarima kamiona uđu na teritoriju EU.

dalje

Carinici su 15. oktobra 2016. godine, na izlazu graničnog prelaza Srpska Crnja ka Rumuniji, sprečili da iz zemlje izađe tovar od 700.000 krijumčarenih cigareta bez akcizne markice.

dalje

Carinici su 15. oktobra na graničnom prelazu Preševo, na ulazu u zemlju, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja preko tri i po kilograma marihuane.

dalje

Poslovnom forumu Srbija-Albanija koji se održava danas u Nišu i čiji je cilj približavanje srpske i albanske poslovne zajednice, prisustvuju i predstavnici Uprave carina Srbije koja kontinurano ulaže napore da se privredi olakša i ubrza poslovanje.

dalje

Na izlazu graničnog prelaza Batrovci od jutros nema zadržavanja i teretni saobraćaj se normalno odvija.

dalje

Carinici su 14. oktobra 2016. godine u 9.30 časova, na izlazu graničnog prelaza Kaluđerovo sprečili pokušaj krijumčarenja 30.000 cigareta bez akcizne markice.

dalje

Na izlazu graničnog prelaza Batrovci intenzitet teretnog saobraćaja je od jutros pojačan, pa je trenutno zadržavanje smanjeno na oko 6 sati.

dalje

Carinici su 12. oktobra 2016. godine na graničnom prelazu Šid sprečili pokušaj 14 migranata da sakriveni među robom u kamionima uđu na teritoriju EU.

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 
Dajmo Nini šansu

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina