NCTS

NCTS

 

 AEO

 

 

 

Cefta Trade Portal

budzet

Otvorena carinska linija

12345678910...

Na graničnom prelazu Batrovci, zbog pojačanog priliva vozila, kamioni čekaju na izlazu iz zemlje 12 časova.

dalje

Prema informacijama koje sa terena pristižu u Upravu carina saznajemo da je obustava saobraćaja zbog radova na graničnom prelazu Batrovci okončana, ali da su kolone u trakama za teretni saobraćaj i dalje duge više kilometara. U toku današnjeg dana saobraćaj neće biti obustavljan, niti će vozila biti preusmeravana na druge prelaze.

dalje

Obaveštavamo sve putnike da će danas, 22. oktobra 2014. godine,  u periodu od  09:45 do 10:30, kao i između 13:45 - 14:30 biti prekinut saobraćaj u oba pravca za sve kategorije vozila preko graničnog prelaza Batrovci – Bajakovo. Trenutno zadržavanje teretnog saobraćaja traje osam sati.

dalje

Uprava carina može da potvrdi da su se ponovo stvorile gužve na graničnom prelazu Batrovci na izlasku iz Srbije. Zadržavanje koje traje oko šest sati dešava se samo u trakama za promet teretnog saobraćaja, dok se putnički promet odvija uobičajnim tempom.

dalje

Carinici su u nekoliko otkrivenih prekršaja, 17. i 18. oktobra 2014. godine,  uspeli da spreče krijumčarenje čak 200.000 cigareta i 140 kilograma rezanog duvana.

dalje

Tokom posete visoke delegacije Ruske Federacije, u čast 70-godišnjice oslobođenja Beograda, u Palati Srbije je potpisano nekoliko bilateralnih sporazuma i protokola, a jedan od njih tiče se i rada carinske službe.

dalje

Zahvaljujući saradnji policije i carine, 12. oktobra 2014. godine, otkriveno je i zaplenjeno više od 20 kilograma marihuane. Naime, na molbu kolega iz policije carinici su detaljno pregledali automobil ''Citroen C3'', staropazovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 30-godišnji srpski državljanin.

dalje

Carinici su na graničnom prelazu Kelebija, 10. oktobra 2014. godine, sprečili pokušaj krijumčarenja veće količine raznih lekova.

dalje

Tokom današnjeg dana (10. oktobar), u dubinskoj carinskoj kontroli u Beogradu, u ulici Braće Јerković, pronađeno je i zadržano oko 80.000 komada cigareta tri različita brenda.

dalje

U ovogodišnjem Izveštaju Evropske komisije navodi se je ostvaren izvestan napredak u oblasti Carinske unije, ali je potrebno učiniti dodatne napore da bi došlo do kompletnog usaglašavanja. Zaključeno je, međutim, da su pripreme na pravom putu.

dalje
12345678910...

 

  Krenite na put

  Saveti za putnike i donatore humanitarne pomoći

  

 

 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina