Otvorena carinska linija

 

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

 

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari

12345678910...

Carinici su u proteklih nekoliko dana sprečili pokušaje krijumčarenja preko 200 kilograma čokolade, 40 kilograma čokoladnih jaja i preko 1.500 kilograma posteljine i zavesa za koje postoji osnovana sumnja da povređuju pravo intelektulne svojine.

dalje

Carinici su 7. februara 2016. godine na aerodromu „Nikola Tesla“ sprečili  ilegalan unos luksuznog ručnog sata „Rolex Daytona white dial“ u Republiku Srbiju.

dalje

Carinici su u protekla dva dana kontrolom pošiljaka pristiglih brzom i običnom poštom u Beograd i Novi Sad, sprečili pokušaj krijumčarenja 110 semenki skanka u Republiku Srbiju.

dalje

Carinici su 2. februara 2016. godine na graničnom prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja sportske garderobe i obuće falsifikovanih robnih marki, kao i veće količine baterija za mobilne telefone, parfema i  firmirane garderobe.

dalje

Nakon sprovedenih planskih isključenja informacionog sistema Uprave carina, stvoreni su tehnički preduslovi za početak primene zajedničkog tranzitnog postupka, što znači da je sistem sada spreman i dostupan kako za nacionalni, tako i za zajednički tranzitni postupak.

dalje

Carinici su tokom vikenda sprečili više pokušaja krijumčarenja, a kao posebno interesantne izdvajamo dve zaplene zlatnog nakita.

dalje

Carinici su 29. januara 2016. godine na graničnom prelazu Šid sprečili pokušaj deset državljana Sirije da ilegalno pređu državnu granicu ka Republici Hrvatskoj.

dalje

Carinici su tokom prethodna dva dana, 27. i 28. januara 2016. godine, na graničnim prelazima Batrovci i Gradina, sprečili pokušaje krijumčarenja opreme za čitanje kreditnih kartica, oružja, municije i manje količine narkotika.

dalje

Carinici su 26. januara 2016. godine, na graničnom prelazu Gradina, u saradnji sa policijom zaplenili preko 13 kilograma ekstazija.

dalje

Na graničnom prelazu Batrovci je od sinoć počelo duže zadržavanje teretnih vozila zbog usporenog rada hrvatskih pograničnih organa koje se nastavilo i danas 27. januara 2016. godine, a slična situacija je i na graničnom prelazu Šid.

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 
Dajmo Nini šansu

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina